Vacature ingevuld! Boekhouding

Versterking voor ons team.

Wil jij deel uitmaken van een financieel gezonde en ambitieuze vennootschap in Tienen? Ben jij een gedreven en gemotiveerde duizendpoot, die bereid is zich te engageren voor een ondersteunende financiële functie, binnen verschillende bedrijven onder dezelfde koepel? Wordt jij warm van de betalingsopvolging van onze klanten en de boekhoudkundige relatie met onze leveranciers?

Neem dan even de tijd om onderstaande vacature even door te nemen en vooral te reageren via mail, Facebook pagina of nog efficiënter … de telefoon +3211234567.

Word jij mijn nieuwe collega?

James Vanhoegaerden – Office dog

Ben jij de persoon, die wij zoeken?

Ons team is op zoek naar versterking met een hart voor administratieve en financiële ondersteuning. Je kent het reilen en zeilen van de operationele handelingen van het betalingsverkeer, de inkomende en uitgaande facturatie en de bijhorende boekhoudkundige handelingen. Je werkt nauw samen met directie en project managers en als financiële medewerker is het ook jouw taak om de controle en nacalculatie te doen van de opgemaakte offertes en bestelorders.

Je neemt de administratieve verwerking van documenten ter harte en stelt de nodige rapporten en verslagen op voor de zaakvoerders. De prijzen-update van collecties en artikelen volg je nauwgezet op en je kan zelfstandig en in teamverband werken. Computersystemen, digitalisering van boekhouding en klassementen zijn je zeker niet vreemd.
Ervaring is een vereiste. Correctheid en punctualiteit zijn je sterke punten.

Cijfers? Daar lig ik niet echt wakker van, maar ik wil me wel mee vastbijten in een financieel gezond en ambitieus bedrijf.

James Vanhoegaerden – Office dog, met de zwaarste job van het team

Praktische invulling

  • Je bent resultaatgericht
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team samenwerken
  • Organisatie en stiptheid zijn ruimschoots aanwezig bij jou
  • Je bent betrouwbaar binnen je werk
  • Humor is je niet vreemd
  • Je Nederlands, Frans en Engels zijn goed
  • Je beheerst Office als geen ander
  • Je bent bereid om in een klein team te werken en te functioneren.
  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring.

Overtuigd of geprikkeld?

Wij zijn ambitieus en willen groeien. Ben je overtuigd dat dit de perfect uitdaging is voor jou of wil je hierover van gedachten wisselen, aarzel niet en neem contact op. Overtuig ons van je cijfer kennis en visie op een moderne en correcte boekhouding en wordt deel van dit fantastisch team.

Menu