Studio DP Team

Studio DP zou vandaag niet zijn wat het is zonder ons veelzijdig team aan ontwerpers, creatievelingen en uitvoerders. Wij zijn een familiezaak, vandaag uitgegroeid tot een team van 17 mensen en opgericht in 1932 door Staf Peeters, de grootvader van Steven Vanhoegaerden. Samen met Clo Casier zijn ze nu de derde generatie. Dochter Lise staat ook mee in de zaak waardoor ook de 4e generatie klaarstaat. Onze slogan is ‘A Soul for every space’. En daar gaan we allemaal voor. Tot in elk klein detail.

Wij zijn trots op wat we doen, gewoonweg omdat er niets fijner is dan de waardering te krijgen van een klant op het einde van een project waar we als team op hebben gewerkt.

Steven
Entrepreneur & Explorer

Studio DP I Clo

Clo
First Lady of Design

Lise
Sales Ninja

Petra
Interior Therapist

Andy
Interior Rockstar

Studio DP I interieur stoffen

Maureen
Customer Hapiness Champ

Studio DP I interieur stoffen

Sabrina
Backoffice Queen

Sophie
Backoffice Genius

Studio DP I interieur stoffen

Kristof
Doctor of Technics

Danny
Field Ambassador

Kelly
Finance Wizard

Tim
Maintenance Guru

Super
Office Dog

Onze waarden.
Hier staan we voor.
Hier gaan we voor.

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Ontzorgen

Wij ontnemen je alle zorgen en stress,. We begrijpen maar al te goed dat de dingen soms anders lopen dan gehoopt maar ons team aan experten zijn er op getraind om alle obstakels weg te nemen en het eindresultaat perfect op te leveren.

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Bezieling

Elk mens heeft het recht om in zijn eigen huis en tuin, zich volledig zelf te zijn – deze bezieling zoeken we in elk ontwerp en uitvoering.

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Maa(t)(k)werk

Elk interieur wordt pas ‘eigen’ als de bewoner het naar zijn/haar hand heeft kunnen zetten. Dat vergt maatwerk en vaak ook maakwerk, afgestemd op net dat tikkeltje persoonlijkheid. Daar ligt onze kracht.

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Gastvrijheid

Wij omarmen de kunst van genieten. Je huis en tuin moet je altijd verwelkomen net zoals iedereen die je graag ziet. Dat doen wij ook met aandacht voor elk detail.

Versterk ons team

Menu